Instapgrid TuttoMedia Instagram tips

Grote foto’s op je Instagram pagina

Instapgrid TuttoMedia Instagram tips

Je hebt ze vast wel eens gezien: grote foto’s bestaande uit zes delen. Ik vind dit er echt heel tof uitzien. Het valt namelijk op en je pagina ziet er overzichtelijk en strak uit. Je kunt op deze manier je product nog beter tot zijn recht laten komen. Het enige nadeel hiervan is (vind ik) dat er soms gekke foto’s in je tijdlijn staan omdat die ene foto verdeeld is in zes delen. Maar elk nadeel heeft zijn voordeel: je maakt Instagrammers wel nieuwsgierig! Wil je weten hoe je dit moet doen? Ik leg het graag aan je uit.

INSTAGRID app downloaden 

In je Appstore barst het van de Instagram app. Zo heb je Apps waarmee je een collage kunt maken, een app met andere filters, een app waarmee je special effects aan je foto’s kan toevoegen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Voor dit foto effect op Facebook maak ik gebruik van de app INSTAGRID. Deze is in zowel de AppleStore als in de GooglePlay Store te downloaden.

Hoe werkt de INSTAGRID app?

Het werkt echt ontzettend makkelijk. Ik laat het je hieronder kort zien:

Instagrid Tuttomedia

Instagrid TuttoMedia

Instapgrid TuttoMedia Instagram tipsInstapgrid TuttoMedia Instagram tipsInstapgrid TuttoMedia Instagram tips

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je meer tips over hoe jij Instagram het beste in kunt zetten voor jouw bedrijf? Laat het mij weten! Dan kunnen we samen eens kijken wat de beste strategie is.