TuttoMedia één op één coaching – online communicatie

Coaching online communicatie Bergen op Zoom Brabant Zeeland tuttomedia

Coaching online communicatie

De wereld van online communicatie groeit en verandert nog steeds. Als ondernemer heb je vaak geen tijd om alle ontwikkelingen bij te houden en door te voeren. Wil je een frisse wind door je online communicatie laten waaien? Dan help ik je hier graag bij! Er zijn verschillende mogelijkheden waarbij ik je kan coachen in je online communicatie.

Één op één coaching

In één dagdeel gaan we samen intensief aan de slag waarbij we kritisch gaan kijken naar diverse punten. We beginnen de dag met een stevige kop koffie. Daarna analyseren we samen de huidige stand van zaken. Ik ga kritisch kijken naar jouw online communicatie activiteiten. Passen deze bij de doelgroep? Wat kan er beter? We kijken samen naar de strategie die je (wel of niet) toepast. Vanuit deze punten maken we een nieuwe strategie die perfect aansluit op jouw onderneming en doelgroep. Ik help je op weg met nieuwe content voor je social media kanalen, website, nieuwsbrieven en blogposts.

Coaching op afstand

Na de coaching sessie kun je meteen aan de slag met een waterdicht plan. In de 3 maanden na de coaching kun je bij mij terecht voor vragen en advies. We monitoren samen welk effect de nieuwe strategie heeft op jouw onderneming.